WIJ VERHUIZEN van Putte naar KEERBERGEN op 1 september 2023

Liefste mensen,

Jullie hebben wellicht al gemerkt dat er iets gaande is bij Atelier Olala/Obarlala. Wel vandaag kunnen wij jullie het nieuws toelichten.

Met pijn in het hart en een les van goedgelovigheid & naïviteit, verlaten we Putte en verhuizen we naar ons nieuwe pand in Keerbergen.

De onaangekondigde verhoging van de huurprijs met extrabijkomende kosten, maakt het voor ons té duur om succesvol te zijn én te groeien met andere ideeën en avonturen.

We kunnen met heel veel trots terugkijken naar een heel mooi jaar dankzij onze klanten die bij ons komen, ons fantastisch team dat steeds klaar staat en onze vrienden en familie die ons steunen en helpen dit allemaal waar te maken.

Ondanks dat het pand in orde zetten ons bloed, zweet, tranen en veel centen kostte, houden we toch een mooi gevoel van groei in het ondernemerschap, samenhorigheid en doorzettingsvermogen over, wat maakt dat we nog meer gemotiveerd zijn om ook in KEERBERGEN ons concept neer te zetten en te slagen in deze opzet.

Een nieuw pand is steeds een lange termijn investering en je echte groei komt met de jaren, dus we hadden niet de intentie te vertrekken…

Pas 3 weken voor het aflopen van ons eerstejaars huurcontract kregen we te horen wat de nieuwe afspraken zouden worden… dus even dachten we… hier stopt het dan… echter, gelukkig was dat heel even… hier is té hard voor gewerkt, onze passie, met hart en ziel. Dat kan je niet zomaar opgeven! Zomaar een heel team van mensen op straat zetten… de mensen die mee gezorgd hebben dat jullie elke keer met een glimlach naar huis gingen. Die toppers laten we niet zomaar gaan! En juist met die reden, geven we niet op en gaan we ervoor.

Gelukkig vonden we een nieuwe locatie in Keerbergen waar we jullie vanaf 1/9 met open armen zullen ontvangen.

Om dit nieuwe project voor jullie mooi te maken, sluiten we vanaf 26/8 tot 31/8 de deuren. En hopen we jullie terug te zien vanaf 1/9 op onze nieuwe locatie.

Mogelijks ondervinden jullie de komende week wat overlast door het inpakken en verhuizen. Uiteraard proberen wij kwaliteit te blijven garanderen!

We danken jullie alvast voor al jullie bezoekjes, het delen van foto’s op socials,  jullie appreciatie en mond aan mond reclame!

Deel zeker ons verhaal zo kunnen we hopelijk iedereen opnieuw ontmoeten in Keerbergen!

Want “Endings are new beginnings

Ons nieuwe adres is

HAACHTSEBAAN 48A

3140 KEERBERGEN

Privé parking gelegenheid

PS @Cocos het nieuwe zusje van Atelier Olala en O Barlala loopt hierdoor ook vertraging op. Dus zal de heropening van Bonheiden nog even op zich laten wachten.

Volg zeker de socials voor meer info.

Liefs

Team Atelier Olala & OBarlala