EVENTS

Een bedrijfsevent, huwelijk of feest stylen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van tafelstyling tot totale aankleding van je ruimte. We werken met (droog)bloemen en de mooiste trendgebonden decoratie.

Feest! Dat klinkt als muziek in onze oren. Want wij houden van de styling van jouw event. Graag een sobere tafel of een extravagant themafeest? Aan jou de keuze. We werken met verse of gedroogde bloemen, liever een combinatie? Dat kan ook. We hebben een groot aanbod tafeldecoratie zoals kaarsen, kandelaars, servetten, etc., om je styling volledig af te maken. Ook floral clouds en backdrops zijn mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Atelier Olala is op vlak van huwelijken een echte expert. Tamara heeft over de jaren heen heel wat bruidsparen gelukkig gemaakt, zowel met bruidsboeketten als met de gehele aankleding van de zaal en de tafelstyling. Ook corsages en bloemenkronen voor de suite zijn allemaal opties die besproken kunnen worden. Vraag een afspraak aan voor een eerste kennismakingsgesprek.

 

 

Wij werkten al samen met onder andere: