Workshop Tricotin naam of woord hanger

Wanneer

27/03/2024    
20:00 - 22:30

Reserveren

Reserveren gesloten

Waar

Atelier Olala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Vlaams Brabant, 3140

Evenement type

 

Ken je zo’n hoekje in huis waarbij je het gevoel hebt dat er nog nét iets ontbreekt of ben je misschien op zoek naar een tof gepersonaliseerd accessoire voor de kinderkamer of een andere ruimte in huis?

Wil je graag creatief aan de slag, even je hoofd leegmaken & zélf iets maken om dat vergeten hoekje in huis op te leuken? Zou je graag een gepersonaliseerd cadeautje willen geven aan je kindje, petekindje, kleinkindje of heb je altijd al willen weten hoe dat nu in elkaar zit zo’n gepunnikte naamhanger?

Madame Tricotin leert je met ijzerdraad en wol een naamhanger of catchy woord maken. Super tof om een boekenplankje mee op te leuken of misschien wel een eigengemaakte flowerhoop van een naam of woord te voorzien?

Ps volg ook de workshop Floral Hoop bij Atelier Olala en maak zo een super leuke combinatie(check zeker even onze workshop kalender.

Punniken?

Punniken, rondbreien, Frans Breien – of helemaal in het Frans ‘Tricotin’ – is een soort breimethode, maar dan zonder breinaalden & wordt al generaties lang door alle leeftijden uitgevoerd.

Degenen die in de jaren 90 zijn opgegroeid, herinneren zich misschien wel hoe hun grootouders bij hen zaten en hen leerden hoe ze een houten punnikpoppetje, wol en haaknaalden moesten gebruiken of hoe die deelnamen aan een breicursus die op school werd gegeven.

Met een punnikklos of punnikmolentje maak je een holle koord van wol. Door nadien een ijzerdraad door je gepunnikte koord te rijgen, kan je er een woord of naam mee vormen!

 

Meer info

  • Datum: Woensdag 27 Maart 2024
  • Tijdstip: 20.00 – 22.30 uur
  • Locatie:Atelier Olala Keerbergen 3140 Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 55 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 5 tot 12
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.

:

page2image32583488

Reserveren

Boekingen voor deze workshop zijn afgesloten.