Workshop Social Media met Nanja Massy

Wanneer

20/11/2024    
20:00 - 22:00

Reserveren

Reserveren gesloten

Waar

Atelier Olala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Vlaams Brabant, 3140

Evenement type

Instagram is een krachtig en fascinerend sociaal medium.

Maar hoe ga je ermee aan de slag?

Hoe zorg je voor een originele en eigen stijl?Welke foto’s plaats je best en hoe bewerk je deze op een snelle maar esthetisch impactvolle manier.

Welke hashtags plaats je?Hoe creëer je meer betrokkenheid, krijg je meer volgers en genereer je meer likes.En waar zijn instagramstory’s eigenlijk goed voor?

Vraag je je dit ook af ?Nanja deelt graag haar Social media expertise met jullie.ALs beautyexperte is Nanja professioneel social-media influencer sinds 2012.In een sessie van ongeveer 2 uur geeft ze je inkijk in hoe ze zelf gebruikt maakt van Instagram en waarom dit medium zo belangrijk is voor haar op professioneel vlak.

Daarnaast is er tijd om vragen te stellen en om je eigen ervaringen te delen.

 

Ben je blogger en op zoek naar een eigen stijl en meer bereik?Heb je een zaak die meer in de kijker wil zetten op social media?Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie om je instagramprofiel origineler te maken.Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.

Meer info

  • Datum: Woensdag 20 november 2024
  • Tijdstip: 20.00 – 22.00uur
  • Locatie:Atelier Olala Keerbergen 3140 Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 85 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 8 tot 12
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.

 

Reserveren

Boekingen voor deze workshop zijn afgesloten.