Workshop Poezië Elke dag Zin

Wanneer

06/03/2024    
20:00 - 22:00

Waar

Atelier Olala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Vlaams Brabant, 3140

Evenement type

Kennen jullie de kaartjes en boekjes al van “elke dag zin”?

Samen met Annelies van Atelier A gaan jullie aan de slag met poëzie.Knippen, plakken en genieten van je eigen creatie.

Alle leeftijden kunnen deelnemen. De enige vereiste is dat deelnemers moeten kunnen lezen. We werken stapsgewijs toe naar het samenstellen van een eigen creatieve zin. Zodat iedereen één of meerdere eigen poëtische zinnetjes kan maken en mee naar huis kan nemen.

Alle materialen zijn voorzien.

Indien jullie oude tijdschriften in de buurt hebben, dan zijn die ook heel welkom in de workshop. Ikzelf neem er ook altijd voldoende mee om iedereen van voldoende knipmateriaal te voorzien. Er wordt voor elke deelnemer een setje van lege kaartjes met envelopjes voorzien om de ge- maakte zinnen op te kleven. Zo gaat iedereen met een tastbaar resultaat naar huis

Meer info

  • Datum: Woensdag 06 Maart 2024
  • Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
  • Locatie:Atelier Olala Keerbergen 3140 Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 55 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 6 tot 14
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.