Workshop Naamkrans met tricotin

Wanneer

18/12/2024    
20:00 - 23:00

Reserveren

€65,00
Boek nu

Waar

Atelier Olala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Vlaams Brabant, 3140

Evenement type

 

Ken je zo’n hoekje in huis waarbij je het gevoel hebt dat er nog nét iets ontbreekt of ben je misschien op zoek naar een tof gepersonaliseerd accessoire voor de kinderkamer of een andere ruimte in huis?

Wil je graag creatief aan de slag, even je hoofd leegmaken & zélf iets maken om dat vergeten hoekje in huis op te leuken? Zou je graag een gepersonaliseerd cadeautje willen geven aan je kindje, petekindje, kleinkindje of heb je altijd al willen weten hoe dat nu in elkaar zit zo’n gepunnikte naamkrans?

Madame Tricotin leert je met ijzerdraad, wol en een mandalaring een naamkrans maken, die je kan afwerken met eigengemaakte wollen bloemetjes en/of een macramévlecht.

Punniken?

Punniken, rondbreien, Frans Breien – of helemaal in het Frans ‘Tricotin’ – is een soort breimethode, maar dan zonder breinaalden & wordt al generaties lang door alle leeftijden uitgevoerd.

Degenen die in de jaren 90 zijn opgegroeid, herinneren zich misschien wel hoe hun grootouders bij hen zaten en hen leerden hoe ze een houten punnikpoppetje, wol en haaknaalden moesten gebruiken of hoe die deelnamen aan een breicursus die op school werd gegeven.

Met een punnikklos of punnikmolentje maak je een holle koord van wol. Door nadien een ijzerdraad door je gepunnikte koord te rijgen, kan je er een woord of naam mee vormenJe maakt 1 punniknaam of -woord, in een metalen ring, afgewerkt met bloemetjes en/of een macramévlecht naar keuze

Meer info

  • Datum: Woensdag 18 December 2024
  • Tijdstip: 20.00 – 22.30 uur
  • Locatie:Atelier Olala Keerbergen 3140 Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 65 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 6 tot 12
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.

 

page6image32769920

Reserveren

Tickets

€65,00

Registration Information

Booking Summary

1
x Standaardticket
€65,00
Totaal
€65,00

Payment and Confirmation

Betalen met Mollie