Workshop Monoprint

Wanneer

12/06/2024    
19:30 - 22:00

Reserveren

Reserveren gesloten

Waar

Atelier Olala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Vlaams Brabant, 3140

Evenement type

Workshop recyclage monoprint.Een monotype of monoprint is een drukwerk dat, zoals de naam al zegt, slechts eenmaal gedrukt kan worden. We maken  intrigerende composities met abstracte vormen en texturen en bouwen zo unieke en inspirerende beelden op in verschillende kleuren en lagen. Je leert werken met druk inkt en een inktrol en krijgt individuele begeleiding in het samenstellen van je beelden.

Tijdens deze workshop drukken we uitsluitend met gerecycleerde materialen. Op deze manier kan je de nieuwe technieken gemakkelijk thuis verderzetten.Deze laagdrempelige monotype techniek is eenvoudig en werkt daardoor ook erg aanstekelijk.

Eens je in de grafisch wereld van het drukwerk duikt, wil je gegarandeerd eindeloos blijven ontdekken…

Meer info

  • Datum: Woensdag 12 Juni 2024
  • Tijdstip: 19.30 – 22.30 uur
  • Locatie:Atelier Olala Keerbergen 3140 Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 65 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 8 tot 12
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.

 

 

Reserveren

Boekingen voor deze workshop zijn afgesloten.