Belangrijk bericht
Liefste Klanten,

omdat we willen dat jullie in alle veiligheid kunnen shoppen hebben we samen met @devleeshallemechelenbesloten tijdelijk te sluiten . Samen met onze collega ondernemers blijven wij natuurlijk een manier zoeken zodat jullie toch onbezorgd kunnen shoppen en genieten.

Zo kunnen jullie nog steeds shoppen bij Atelier Olala Bonheiden Dorp 41(parkeren kan gratis maar vergeet je parkeerschijf niet). Wij zijn alle dagen open van 10u tot 18u Maandag van 13u tot 18u en zondag van 10u tot 15u. Uiteraard met alle maatregelen .

Shop 24/7 ONLINE www.webshop@atelierolala.be

Stay safe stay healthy

Liefs

Lotte,Laura,Hanne, Margo & Tamara
Atelier Olala

Atelier
Kanonniersweg 4
2820 Bonheiden
Shop Mechelen Vleeshalle
Huidevetterstraat 7
2800 Mechelen
Shop Bonheiden
Dorp 41
2820 Bonheiden

Workshop mocktails maken met Ruben van Mocktales UITGESTELD

Omschrijving

Leer jij de lekkerste mocktails maken ?
Met zomerse feestjes in het vooruitzicht is deze workshop perfect. En een feestelijke cocktail kan altijd.Maar dat hoeft niet altijd met alcohol. Omdat je BOB bent, een mini verwacht, de morning after vroeg op moet of gewoon er even geen zin in hebt, kies jij voor een mocktail. En dat is even lekker, net zo feestelijk en je blijft er fris bij. Cheers!Tijdens deze workshop leert Ruben van Mocktales jou de lekkerste mocktails klaarmaken. Ruben werkt enkel met verse producten waaronder seizoensgebonden fruit, thees, kruiden en specerijen. Hij probeert steeds een evenwicht te vinden tussen bepaalde smaken. Hierover krijgen ze een uitleg en toont hij aan wat zeer belangrijk is aan het maken van een mocktail.We zullen samen 2 mocktails maken, jullie krijgen een demo over espuma en uiteraard mogen jullie de mocktail garneren en proeven. Als kers op de … mocktail?! krijgen jullie de 2 mocktails in glazen flesjes mee naar huis.

Over MockTales:
Ruben is gepassioneerd door Mocktales en mocktails. Hij geeft deze passie door met behulp van workshops die steeds de nodige gezelligheid met zich meebrengen. Ook kan je zijn recepten proeven bij The Jane in Antwerpen en voorziet hij de lekkerste drankjes op tuinfeesten, personeelsfeesten, …

Wat neem je mee? Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is, jij mag wel een keukenschort meenemen!

Opgelet het aantal deelnemers is beperkt.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk.
De inschrijving is pas geldig na betaling .

*Wanneer: Woensdag 29/07/20
*Tijd: 20u-22u
*Locatie: Atelier Olala Bonheiden
*Aantal deelnemers: 8 tot 12
*Prijs: 45€ (inclusief hapjes en drankjes)


Wanneer
29/07/2020
20:00 - 22:00

Plaats
ATELIER OLALA

Boekingen

Boekingen voor deze workshop zijn afgesloten.