Workshop Make-up met Nanja Massy

Wanneer

06/03/2024    
20:00 - 22:30

Reserveren

Reserveren gesloten

Waar

Atelier Olala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Vlaams Brabant, 3140

Evenement type

“Met make-up creëer je de mooiste versie van jezelf. Je hoeft er heus niet per se als een compleet ander iemand uit te zien. ‘Wat zie je er goed uit’ is het compliment waar ik op mik, niet ‘wat ben je mooi opgemaakt’.” – Nanja Massy

Droom je ervan er elke dag fris en stralend uit te zien, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Dan zijn we er voor jou! Tijdens de Massy Creations-make-upworkshop leert Nanja je je minder mooie kantjes te camoufleren en de mooiste versie van jezelf naar voren te brengen. 

In een sessie van zo’n 2,5 uur deelt Nanja haar expertise en ervaring met jou en leert ze je om een snelle en makkelijke dagelijkse look te creëren. Daarna bouwen jullie samen verder aan een perfect op maat gecreëerde avondlook. Ook je huidverzorgingsroutine, de basis van een geslaagde make-uplook, komt in de workshop aan bod. Alles wordt daarbij genoteerd op een handige fiche die je na afloop mee naar huis kunt nemen. Skincare, beauty en make-up zullen geen geheimen meer voor je kennen! 

Meer info

  • Datum: Woensdag 06 Maart 2024
  • Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
  • Locatie: Atelier Olala  Keerbergen Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 85 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 8 tot 16
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.

 

 

Reserveren

Dit evenement is volzet.