Workshop Make-up met Nanja Massy

Wanneer

19/04/2023    
20:00 - 22:30

Reserveren

Reserveren gesloten

Waar

Atelier Olala Putte
Mechelbaan 612, Putte, Antwerpen, 2580

Evenement type

“Met make-up creëer je de mooiste versie van jezelf. Je hoeft er heus niet per se als een compleet ander iemand uit te zien. ‘Wat zie je er goed uit’ is het compliment waar ik op mik, niet ‘wat ben je mooi opgemaakt’.” – Nanja Massy

Droom je ervan er elke dag fris en stralend uit te zien, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Dan zijn we er voor jou! Tijdens de Massy Creations-make-upworkshop leert Nanja je je minder mooie kantjes te camoufleren en de mooiste versie van jezelf naar voren te brengen. 

In een sessie van zo’n 2,5 uur deelt Nanja haar expertise en ervaring met jou en leert ze je om een snelle en makkelijke dagelijkse look te creëren. Daarna bouwen jullie samen verder aan een perfect op maat gecreëerde avondlook. Ook je huidverzorgingsroutine, de basis van een geslaagde make-uplook, komt in de workshop aan bod. Alles wordt daarbij genoteerd op een handige fiche die je na afloop mee naar huis kunt nemen. Skincare, beauty en make-up zullen geen geheimen meer voor je kennen! 

Meer info

  • Datum: Woensdag 19 April 2023
  • Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
  • Locatie: Atelier Olala Mechelbaan 612 Putte 2580
  • Prijs: 85 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 8 tot 13

 

 

Reserveren

Boekingen voor deze workshop zijn afgesloten.