Workshop Hair met Nanja Massy

Wanneer

24/04/2024    
20:00 - 22:00

Reserveren

€85,00
Boek nu

Waar

Atelier Olala O barlala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Brabant, 3140, Brabant

Evenement type

Je staat op, werpt een blik in de spiegel, ziet je lokken naar alle kanten springen en denkt ‘Help, wat moet ik met mijn haar doen vandaag?’. Geen paniek! Massy Creations helpt je graag om die bad hairdays voorgoed uit je leven te bannen met een handige en gezellige haarstyling workshop.

In twee uur tijd leert Nanja om enkele mooie en praktische kapsels bij jezelf te creëren. Daarnaast komen er ook enkele glamoureuze kapsels aan bod, die je met Nanja’s tips en tricks zo onder de knie hebt. Bovendien noteer je alles op een handige fiche die je nadien mee naar huis neemt.

Van een perfecte chignon tot french twist over een visgraatvlecht en een chic ingevlochten kapsel tot werken met een haardonut of romantische losse krullen zetten: aan het eind van de workshop kan je zo’n 14 kapsels maken. Op het volgende feest zullen jij en je kapsel ongetwijfeld de show stelen!

Minimum lengte van het haar is tot aan de kin.

Meer info

  • Datum: Woensdag 24 April 2024
  • Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
  • Locatie:Atelier Olala Keerbergen 3140 Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 85 euro
  • Aantal deelnemers: 8 tot 16 personen
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.

 

 

 

Reserveren

Tickets

€85,00

Registration Information

Booking Summary

1
x Standaardticket
€85,00
Totaal
€85,00

Payment and Confirmation

Betalen met Mollie