Workshop Collage kaartjes maken

Wanneer

22/05/2024    
20:00 - 22:00

Reserveren

Reserveren gesloten

Waar

Atelier Olala Keerbergen
Haachtsebaan 48 A, Keerbergen, Vlaams Brabant, 3140

Evenement type

Laat je creatief inspireren door verschillende collagetechieken tijdens de workshop collagekaartjes maken.

Samen gaan we op ontdekkingsreis door de kleurrijke en boeiende wereld van het combineren van beelden uit kranten en tijdschriften. Knip, mix en match foto’s en prenten om unieke composities te creëren.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl we samen spelen met kleuren, vormen en texturen. Of je nu een ervaren knutselaar bent of net begint, deze workshop is voor iedereen die plezier wil beleven aan het maken van kunst met een persoonlijke touch.

Ga naar huis met enkele prachtige, zelfgemaakte postkaartjes die je met trots kunt versturen. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de magie van het knippen, puzzelen en plakken!

Meer info

  • Datum: Woensdag 22 Mei 2024
  • Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
  • Locatie:Atelier Olala Keerbergen 3140 Haachtsebaan 48 A
  • Prijs: 65 euro (hapjes, drankjes en materiaal inbegrepen)
  • Aantal deelnemers: 6 tot 14
  • Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 48 uur vóór de dag van de workshop, krijg je de betaling teruggestort (mits een administratieve kost van €25). Bij een annulering minder dan 48 uur  vóór de dag van de workshop is er geen terugbetaling mogelijk. Het workshopticket kan wel doorgegeven worden aan een derde persoon.

 

Reserveren

Boekingen voor deze workshop zijn afgesloten.