Belangrijk bericht
Liefste Klanten,

omdat we willen dat jullie in alle veiligheid kunnen shoppen hebben we samen met @devleeshallemechelenbesloten tijdelijk te sluiten . Samen met onze collega ondernemers blijven wij natuurlijk een manier zoeken zodat jullie toch onbezorgd kunnen shoppen en genieten.

Zo kunnen jullie nog steeds shoppen bij Atelier Olala Bonheiden Dorp 41(parkeren kan gratis maar vergeet je parkeerschijf niet). Wij zijn alle dagen open van 10u tot 18u Maandag van 13u tot 18u en zondag van 10u tot 15u. Uiteraard met alle maatregelen .

Shop 24/7 ONLINE www.webshop@atelierolala.be

Stay safe stay healthy

Liefs

Lotte,Laura,Hanne, Margo & Tamara
Atelier Olala

Atelier
Kanonniersweg 4
2820 Bonheiden
Shop Mechelen Vleeshalle
Huidevetterstraat 7
2800 Mechelen
Shop Bonheiden
Dorp 41
2820 Bonheiden

Workshop Botanisch tekenen & aquarel

Omschrijving

Is je liefde voor planten zo groot maar kan je ze echt niet onderhouden ? We’ve got you covered. In deze workshop leer je sanseveria’s, monstera’s, varens,… uitwerken in aquarel zodat je toch een mooie plant in huis kan hebben. Is je huis echter al een heel planten- walhala en wil je een 2D-variant aan je collectie toe- voegen ? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Samen schetsen we een plant naar keuze om hierna met aquarel aan de slag te gaan. Iedereen werkt op zijn eigen tempo en krijgt ondersteuning naar zijn niveau.

Moeilijkheidsgraad: Beginners zonder veel ervaring. Om deel te nemen aan deze workshop moet je geen ervaring hebben met aquarel of schetsen.

Wat leer je in deze workshop:

-Schetsen

-Diepte creëren in beeld door lijnvorming

-Een aquarel-kleurenpallet voorbereiden

-Kleuren mengen

-Werken met lagen

 

Wat krijg je tijdens de workshop:

-Alle materialen voor de workshop zijn aanwezig.

Plantenfoto’s als voorbeelden zijn aanwezig, maar je mag zelf altijd een voorbeeld meebrengen.

Je gaat naar huis met je eigen plantenprent en een stappenplan voor het maken van een aquarel- werkje zodat je thuis ook makkelijk opnieuw aan de slag kan gaan.

Deze workshop gaat door in ons Atelier te Bonheiden


Wanneer
28/10/2020
20:00 - 22:00

Plaats
ATELIER OLALA

Boekingen

€65,00